Handelsbetingelser

Ved bestilling på vores hjemmeside, accepterer du disse handels betingelser.

Bestilling
Bestilling foregår via www.steffimode.dk.

Betaling
Betaling kan ske med, Visa, Mastercard, Visa Electron, Mobilepay. Når din bestilling afgives og du betaler med dit kort, reserveres beløbet, og beløbet hæves først fra dit kort, når varen afsendes.

Levering
Alle varer leveres inden for 1-3 hverdage fra vi har modtaget din betaling, til den i bestillingen oplyste adresse. Vi leverer altid med Post Danmark uden omdeling. Vi leverer kun til adresser i Danmark.

Bytte
Vi bytter alle varer i 14 dage, gældende fra den dag du modtager varen. Du skal selv betale for at sende varen retur til os, og du skal vedlægge retur porto, for at vi kan sende den nye vare til dig.

Fortrydelsesret og penge retur
Ved køb over internettet har du 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. For at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden for 14 dage returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog varen, samt vedlægge dit kontonummer. Du betaler selv retur porto. Den fragtudgift vi har haft når du køber fragtfrit, fratrækkes varens pris på returvarer, hvor pengene skal tilbagebetales.

Reklamationsret
Vi giver 2 års reklamationsret og som kunde skal du acceptere handelsbetingelser for at kunne gå videre til betalingsgateway.

Persondata
Vi indsamler og opbevarer de informationer, der er nødvendigt for at kunne betjene dig som kunde. Disse oplysninger opbevares i mindst 5 år til brug for vores regnskab. Vi gemmer ikke dine kortinformationer, da disse udelukkende behandles af en betalingsgateway og NETS/Teller.